Over Chrysantenkwekerij Bovebo & Rubens

Bovebo BV

Bovebo, een kwekerij met ruim acht hectare kassen, is gesitueerd in Hensbroek. In dit mooie dorp, in het hart van Noord-Holland halverwege Alkmaar en Hoorn, kweken we al meer dan 40 jaar met veel plezier en passie bloemen om de wereld fleuriger te maken.

Bovebo
heeft haar sporen verdiend in het testen en op de markt brengen van nieuwe cultivars. Veel nu succesvolle soorten zoals Saba, hebben er hun eerste stappen gezet. Dagelijks zijn we met vooraanstaande veredelaars op zoek naar vernieuwing van ons assortiment.

Bij Bovebo hebben we meerdere teeltafdelingen. Daarmee kunnen we ieder ras een passende behandeling in elke groeifase geven, zodat wij geen concessies hoeven te doen aan de kwaliteit van het eindproduct.


Rubens BV

Rubens is een kwekerij met vijf hectare kassen, gesitueerd in het glastuinbouwgebied Alton te Heerhugowaard. Deze onderneming functioneert zelfstandig maar is voor wat betreft de afzet geïntegreerd met Bovebo.

Voor wat betreft de verkoop richten Bovebo en Rubens zich voor een deel op de “retail”. Vanwege de flinke schaalgrootte is het mogelijk om klanten van grote, uniforme partijen te voorzien over langere perioden.

Onze collectie